fietsvergoeding:
zo werkt het

met de fietsvergoeding rijdt je
vrijwel gratis op een e-bike

Sportieve werknemers kunnen een mooi extraatje bij elkaar fietsen. Heb je interesse in het super voordelig leasen van een elektrische fiets? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met de fietsvergoeding rijd je namelijk vrijwel gratis (!) op een e-bike. In deze blog zetten we alle voordelen voor je op een rijtje.

Hoe werkt de fietsvergoeding?

Biedt jouw werkgever een fietsvergoeding aan? Dan kun je super voordelig een e-bike leasen. Voor elke gereden kilometer ontvang je dan een vergoeding van jouw werkgever. Klinkt niet verkeerd toch? Je gebruikt de fiets dan primair voor woon-werk verkeer maar je mag ‘m natuurlijk ook gebruiken in uw vrije tijd. Bijvoorbeeld om een lekker stukje te toeren langs de Schelde of de Leie in het weekend. De vergoeding bedraagt in 2020 en 2021 0,24 per gereden kilometer.  

Wat betaal ik voor een e-bike? Een rekenvoorbeeld.

Dus wat kost het leasen van een e-bike nou precies? Stel je rijdt 5 dagen per week 20 kilometer naar uw werk op en neer, dan ontvangt u €110,40 netto per maand. Dit betekent dat je he-le-maal gratis op een e-bike to go rijdt! Is de afstand woon-werk verkeer wat korter, of werk he minder dagen per week? Dan betaal je zelf een klein deel van het e-bike abonnement.

Kies voor duurzaam vervoer

Het fietsplan is in België geïntroduceerd om duurzaam vervoer te stimuleren. Daar zijn wij van e-bike to go natuurlijk helemaal voor. Met een fiets – maar zeker met een e-bike to go – kies je voor een van de meest duurzame vervoersmiddelen. Met een snelheid van 25 km/u, rijd je gemakkelijk afstanden van 20 kilometer naar uw werk, en vervolgens weer terug. En wat is nou een beter begin van de dag dan een ritje op de e-bike? 

E-bike to go leasen 

De elektrische fietsen van e-bike to go zijn speciaal gemaakt om de kinderkopjes van Gent te trotseren en om jou soepeltjes door het stadscentrum van Antwerpen te verplaatsen. Met deze robuuste e-bike ben je verzekerd van de beste kwaliteit fiets voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het all-in abonnement is inclusief omruilservice, onderhoud, schade- en diefstalverzekering en is ook nog eens maandelijks opzegbaar.

Hoe meld ik me aan?
Ontvang je een fietsvergoeding van uw werkgever? Meld je dan snel aan voor het e-bike to go abonnement. Op basis van het aantal gemaakte kilometers ontvang je dan een vergoeding. Vraag dus even bij je werkgever na hoe dit in jouw organisatie is geregeld. 

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn