Een vernieuwd aanbod:
€ 109,- per maand - € 19,50 per week

Wat vind jij belangrijk in een e-bike abonnement? We vroegen het aan onze klanten, kregen waardevolle feedback en paste ons aanbod hierop aan. Het resultaat: een nieuw, verbeterd abonnement, waarbij natuurlijk niets is veranderd aan de gewaardeerde onderdelen. 

Wat is er verandert
We zijn overgestapt naar een weekabonnement (in plaats van een maandelijks all-in abonnement). 

Optie 1: Een basis abonnement van 19,50 per week*
Je krijgt hiervoor: 

  •       Een robuuste city e-bike 
  •       Basis schadedekking
  •       Omruilservice 
  •       Onderhoud

     

Optie 2: Een all-in abonnement van 24,- per week
Je krijgt hiervoor:

  •       Een robuuste city e-bike 
  •       100% schadedekking
  •       Omruilservice 
  •       Onderhoud


Wij raden de tweede optie aan, maar de keuze is nu aan jou.

Word je nu lid, dan betaal je dus een wekelijks tarief, dat is veel praktischer want er wordt niet in één keer € 109,- van je rekening afgeschreven. En als delivery rider is het helemaal ideaal, Uber en Deliveroo betalen wekelijks, wel zo handig als je afschrijvingen gelijklopen. Zo rij jij een stuk relaxter op je e-bike.

Wat blijft hetzelfde
We kregen veel positieve feedback op het abonnement en op onze service – daar zijn we trots op! Daar veranderen we dan ook he-le-maal niets aan. Denk aan onze gratis omruilservice: als klant van e-bike to go heb je recht op een goed werkende e-bike. Is je e-bike kapot? Dan ruilen we deze om voor een nieuwe, goed werkende e-bike.  

De robuuste e-bike
Aan het ontwerp van de e-bike veranderen we ook niets. De krachtige XXL-batterij – met een bereik  van 70 km – zit standaard op elke e-bike to go. Net als de snellader, waarmee de XXL accu binnen vier uur weer 100% is opgeladen, en jij weer kan e-biken, zit standaard bij elk abonnement. Tot slot blijft het abonnement net zo flexibel als altijd. Dit betekent dat je elk moment kunt opzeggen, je ontvangt dan nog één laatste factuur.

* 19,50 per week is een tijdelijk verlaagd tarief, i.p.v. 21,50 per week. Voor het all-in abonnement  betaal je nu 24,00 in plaats van 26,00 per week. Wil je laagdrempelig een elektrische fiets proberen? Meld je dan nu aan! Het verlaagde tarief blijft geldig zolang dat je klant bent bij e-bike to go. 

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn