E-BIKE TO GO IS MOMENTEEL UITVERKOCHT!

Het flexibele
e-bike
abonnement

Nu met 30% winter korting

Waarom e-bike to go

Snelle levering

Je nieuwe e-bike wordt bij je thuis afgeleverd op een door jou gekozen moment.

Omruilservice & onderhoud

Onze e-bikes zijn built to last. Mocht er toch iets kapot gaan, dan wisselen je e-bike gratis om voor een nieuwe.

Maandelijks opzegbaar

Heb je je e-bike niet meer nodig? Dan zit je niet vast aan lange looptijden.

Zo werkt het

1

Aanmelden

Vul je gegevens super snel en gemakkelijk in op de aanmeldpagina. 

2

Bezorging e-bike

Je e-bike wordt binnen twee weken thuisbezorgd.

3

 

Ready to go

Het abonnement start wanneer je de e-bike hebt ontvangen. 

FAQ

Ja, de e-bike is direct beschikbaar. Meld je online aan en ontvang je e-bike binnen 2 weken thuis. We nemen contact op om de levering van je e-bike in te plannen.

Ready to roll? Je kunt je nieuwe e-bike makkelijk en snel bestellen via de abonnementenpagina. Wanneer wij je gegevens hebben ontvangen, leveren wij de e-bike zo snel mogelijk. De e-bike wordt doordeweeks tussen 09.00 tot 17.00 uur geleverd. De fiets mag door iemand anders dan de klant aangenomen worden, als diegene maar (een kopie van) een geldige legitimatie van de klant kan laten zien.

Voor €17,50 per week (actieprijs) heb je al een e-bike to go, inclusief onderhoud en basisdekking. Voor maar €4,50 per week extra heb je een all-risk schadedekking. Dit allemaal met onderhoud en supersnelle omruilservice. 

Meld schade of diefstal via jouw persoonlijke MyBike omgeving, en we ruilen jou e-bike zo snel mogelijk om voor een nieuwe, werkende e-bike. 

Met een volle batterij kun je ongeveer 70 kilometer afleggen.

Je abonnement start nadat je de e-bike hebt ontvangen. 

E-bike to go is hét flexibele e-bike abonnement. Je kunt het abonnement stopzetten wanneer je wilt. Na opzegging betaal je nog een maand door. 

Op de accu aan de rechterkant zit een ingang waar je de oplader kunt aansluiten. Je kunt de accu opladen wanneer deze in de e-bike is geplaatst of deze uit het frame schuiven en binnen opladen.

In slechts twee uur heb je de accu voor 80% opgeladen. Voor de volle 100% heeft de lader vier uur nodig.

Is your e-bike stolen? Bastards! No worries, we will make sure that you can cruise on a new e-bike asap! First of all, you should report the theft on your personal MyBike account. We charge a deductible of €650,- per theft: €300,- for the e-bike and €350,- for the battery. Once we’ve received the payment, you’ll receive a new bike as soon as possible! 

E-bike gestolen? Vet irritant natuurlijk! Wij zorgen ervoor zodat jij zo snel mogelijk weer lekker kunt cruisen op je e-bike. Meld de diefstal via het formulier op je persoonlijke MyBike account. Wij brengen per diefstal een eigen risico van €700,- in rekening: €350 voor de e-bike en €350 voor de accu. Hierna ontvang je zo snel mogelijk een nieuwe e-bike to go.

Er is een mogelijkheid om een kinderzitje op onze e-bike te plaatsen. Echter is er maar 1 kinderzitje die past op onze e-bike: Yepp Maxi zadelbuisbevestiging. Je kunt dit kinderzitje zelf online bestellen en gemakkelijk monteren op de e-bike. 

Je mag de accu altijd opladen. Door het smart battery management system laadt de accu alleen de lege cellen. Je hoeft deze dus niet eerst leeg te rijden om op te laden.

De e-bike beschikt over 7 versnellingen. Je kunt de versnellingen eenvoudig bedienen via de schakelaar in je rechter handvat.

Natuurlijk, de e-bike past op de meeste fietsdragers. Het is altijd fijn om een e-bike tot je beschikking te hebben als je op vakantie bent.

De e-bike rijdt op topsnelheid 25 km/h.

De aan-knop bevindt zich op de accu. Om de e-bike aan te zetten moet je de knop minstens 3 seconden indrukken. Je weet zeker dat de e-bike aan staat als je de achterlichten ziet branden.

Op je persoonlijke MyBike account vind je al je facturen. 

Wij kunnen geen afscheid nemen van onze e-bikes. Het is dus niet mogelijk om de e-bike te kopen. We leveren de e-bike als abonnement, daarmee rijd je zorgeloos rond op een e-bike to go. Daarvoor krijg je onderhoud en supersnelle omruilservice. 

Je kunt ons tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00) ook bereiken op dit telefoonnummer +32 4 268 21 76 of mailen naar info@ebiketogo.com.

Are you in the right country?