E-BIKE TO GO IS MOMENTEEL UITVERKOCHT!

De meest stevige
e-bike die er is

GEÏNTEGREERDE VERLICHTING

Zoals bij ieder onderdeel van de e-bike to go is er ook voor de meest duurzame oplossing gekozen voor de verlichting. De LED-verlichting is namelijk in het frame gebouwd en hierdoor beschermd. Daarnaast is LED-verlichting van zichzelf energiezuinig. De verwachte levensduur van een LED-lamp is vier keer langer dan van een conventionele lamp.

belt drive

De tandwielaandrijving van de e-bike – ook wel de Belt Drive genoemd – is gemaakt van carbon. De Belt Drive wordt gezien als een grote innovatie binnen de fietsenwereld. In tegenstelling tot een traditionele fietsketting is de Belt Drive namelijk stil, schoon en duurzaam. Ook hoeft de Belt Drive nooit gesmeerd te worden en loopt hij altijd vlot.

ANTI-LEKBANDEN

De anti-lekbanden maken de e-bike superstevig. Deze extra laag voorkomt namelijk dat glasstukken en andere scherpe objecten de binnenkant raken en een lekke band veroorzaken. Naast bescherming, zorgen de banden ook voor extra comfort: de lucht in de binnenband vangt de schokken op, zodat u extra vlot fietst, waar de buitenband zorgt voor bescherming en grip tijdens het e-biken. 

XXL-BATTERIJ EN SNELLADER

Met de XXL-accu kunt u langere afstanden afleggen. De 500 Watt accu is gemaakt van hoge kwaliteit lithium en heeft een actieradius van ten minste 70 kilometer. Oftewel: onder de juiste omstandigheden kun je een afstand van 70 kilometer afleggen, zonder dat de accu tussentijds hoeft te worden opgeladen. Met de snellader is de accu binnen 4 uur helemaal opgeladen.

De SPECIFICATIES

E-bike
Motor
Ecomo 250W
Versnelling
Shimano Nexus 7 met terugtraprem
Voorrem
Shimano Nexus trommelrem
Banden
Schwalbe Marathon Plus 47 mm (anti-lek banden)
Standaard
Ursus Jumbo dubbele standaard
Frame slot
Axa Defender ART 2
Extra slot
AXA plug-in ketting
Voordrager
Capaciteit 10 kg
Kracht
250 Watt
Versnellingen
7 standen
Frame grootte
50 (met verstelbaar zadel, one size fits all)
Accessoires (optioneel)
Kinderzitje, smartphonehouder
Batterij
Gewicht
2.5 kg
Afstand (max)
70 km
Opladen
100% opgeladen in 4 uur, 80% in 2 uur
Capaciteit
504 Wh
Grootte
80x90x300 mm
Type
Uitneembaar