De meest stevige
e-bike die er is

GEÏNTEGREERDE VERLICHTING

Zoals bij ieder onderdeel van de e-bike to go is er ook voor de meest duurzame oplossing gekozen voor de verlichting. De LED-verlichting is namelijk in het frame gebouwd en hierdoor beschermd. Daarnaast is LED-verlichting van zichzelf energiezuinig. De verwachte levensduur van een LED-lamp is vier keer langer dan van een conventionele lamp.

belt drive

De tandwielaandrijving van de e-bike – ook wel de Belt Drive genoemd – is gemaakt van carbon. De Belt Drive wordt gezien als een grote innovatie binnen de fietsenwereld. In tegenstelling tot een traditionele fietsketting is de Belt Drive namelijk stil, schoon en duurzaam. Ook hoeft de Belt Drive nooit gesmeerd te worden en loopt hij altijd vlot.

ANTI-LEKBANDEN

De anti-lekbanden maken de e-bike superstevig. Deze extra laag voorkomt namelijk dat glasstukken en andere scherpe objecten de binnenkant raken en een lekke band veroorzaken. Naast bescherming, zorgen de banden ook voor extra comfort: de lucht in de binnenband vangt de schokken op, zodat u extra vlot fietst, waar de buitenband zorgt voor bescherming en grip tijdens het e-biken. 

XXL-BATTERIJ EN SNELLADER

Met de XXL-accu kunt u langere afstanden afleggen. De 500 Watt accu is gemaakt van hoge kwaliteit lithium en heeft een actieradius van ten minste 70 kilometer. Oftewel: onder de juiste omstandigheden kun je een afstand van 70 kilometer afleggen, zonder dat de accu tussentijds hoeft te worden opgeladen. Met de snellader is de accu binnen 4 uur helemaal opgeladen.

De SPECIFICATIES
VAN E-BIKE TO GO

Hieronder vind je de specificaties van de e-bike en de batterij

E-bike
Motor
Ecomo 250W
Versnelling
Shimano Nexus 7 met terugtraprem
Voorrem
Shimano Nexus trommelrem
Banden
Schwalbe Marathon Plus 47 mm (anti-lek banden)
Standaard
Ursus Jumbo dubbele standaard
Frame slot
Axa Defender ART 2
Extra slot
AXA plug-in ketting
Voordrager
Capaciteit 10 kg
Kracht
250 Watt
Versnellingen
7 standen
Frame grootte
50 (met verstelbaar zadel, one size fits all)
Accessoires (optioneel)
Kinderzitje, smartphonehouder
Batterij
Gewicht
2.5 kg
Afstand (max)
70 km
Opladen
100% opgeladen in 4 uur, 80% in 2 uur
Capaciteit
504 Wh
Grootte
80x90x300 mm
Type
Uitneembaar

FAQ

Heel simpel. Bestel je e-bike op deze pagina, je ontvangt een aanmeldingsbevestiging en hierna plannen we samen met jou een afhaalafspraak in. De locaties en tijden vind je hier. 

Voor € 21,50,- per week rijd je zorgeloos rond op een e-bike to go. Daarvoor krijg je een kwalitatieve en zeer comfortabele e-bike met all-in abonnement inclusief omruilservice, onderhoud, diefstal- en schadeverzekering. Een XXL-batterij waarmee je afstanden tot 70 km rijdt – zonder op te hoeven laden. Een snellader waarmee de batterij binnen 4 uur weer helemaal opgeladen is. Het abonnement is ook nog eens maandelijks opzegbaar. 

Wij zorgen voor een corona-proof levering van de e-bikes. Je haalt jouw e-bike op een centraal punt in Gent, Antwerpen en Brussel, in de buitenlucht op. Onze drivers komen niet in rode gebieden. De e-bike wordt schoongemaakt en onze medewerkers houden gepaste afstand.

Dat kan gewoon. Zolang je de e-bike afhaalt in Antwerpen, Gent of Brussel kun je de e-bike in heel België gebruiken. 

Vanaf begin december staan we wekelijks op een centraal punt in Antwerpen, Gent en Brussel waar je de e-bike kunt afhalen, omruilen of inleveren. De locaties en tijden vindt je hier.

Dat kan! Ontvang je een fietsvergoeding van uw werkgever? Dan leas je super voordelig een e-bike to go.

Het abonnement is maandelijks opzegbaar, super flexibel dus. Je kunt het abonnement stopzetten wanneer jij wilt. Er wordt nog één laatste maand gefactureerd na de opzegging.

Niet gevonden wat je zoekt? App ons even via deze link. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar (maandag t/m vrijdag tussen 09.30 en 17.00 uur).