E-BIKE TO GO IS MOMENTEEL UITVERKOCHT!

PERS

over ons

Toen oprichter Jelle Visser de populariteit van elektrische fietsen zag exploderen, wist hij het zeker: e-bikes worden de standaard. In 2015 richtte hij e-bike to go op met maar één missie: duurzaam vervoer toegankelijk maken voor iedereen. Ons abonnement is hét alternatief voor traditionele vervoermiddelen en laat jou onder de meest flexibele voorwaarden en zonder gedoe door het leven cruisen. Inmiddels rijden er 4.000 exemplaren van ons eigen ontwikkelde model rond, wat e-bike to go de marktleider in e-bike abonnementen maakt. De flexibele voorwaarden, de excellente service (en onderhoud) én de snelle levering staan nog steeds voorop. 

En onze e-bike? Die herken je meteen aan de groene velgen. Met z’n unieke design en kwaliteit is het de beste op de Nederlandse en Belgische markt – perfect voor de urban e-biker. Slimme technieken als een belt drive, geïntegreerde verlichting en anti-lekbanden maken de fiets built to last. Dankzij de optie voor een xxl-batterij en snellader bedienen we zowel consumenten als professionals, en bieden we bovendien verschillende fietsplannen aan bedrijven.

cijfers & feiten

flag-wit

In 2015

opgericht

omzet-wit

1,15 miljoen

omzet in 2019

team-wit

35

team leden sterk

driver-wit

Er rijden 4.000

e-bike to go's in Nederland

store-wit

In 5 steden actief

Met winkels in pick-up points

headquarter-wit

HQ gevestigd

in Amsterdam Noord

nieuws

Media kit

Fotografie

Hier vind je fotografie in een .zip bijlage.
Rechtenvrije beelden die overal gebruikt mogen
worden.

ebiketogo logo's

Hier vind je alle logo’s in een .zip bijlage. Het bevat logo’s voor alle uitingen, zowel voor online als offline gebruik.

contact

We horen het graag, ook als je op zoek bent naar een oplossing op maat. Samen komen we vast tot iets moois, dus schroom niet om contact op te nemen.
Contact